Skydda poolen med ett pooltak

En pool höjer stämningen i trädgården på många sätt, och gör den till en plats som kan användas till många typer av aktiviteter. Även en liten pool förhöjer trädgården rejält. Men det är inte lika kul med trädgård i poolen, som det är med pool i trädgården. Därför kan det vara bra med ett pooltak. Det minskar också risken för olyckor. 

Troligen kommer vi även sommaren 2021 att vara begränsade i vår rörlighet. Vissa länder och turistmål kommer kanske att vara tillgängliga, men räkna inte med att kunna resa lika fritt som sommaren 2019.

Många av oss kommer troligen att hålla oss hemma och odla vår trädgård. Och kanske också göra andra saker i trädgården. Två typer av produkter vars försäljningssiffror ökade kraftigt förra året är grillar och allt som har med pooler att göra. Efterfrågan på dessa är stor, och det kan vara en god idé att göra en beställning redan nu, om du vill ha grill och pool till sommaren.

Tillbehör till poolen

För att undvika att alltför mycket löv, jord och grenar hamnar i poolen är det smart att investera i ett pooltak. Det minskar också risken att olyckor ska uppstå, där barn eller djur ramlar ned i poolen.

Pooltak
Skaffa ett riktigt pooltak istället

Under sommaren 2020 blev det populärare än någonsin att skaffa pool. Troligen gjorde detta att hemestern blev uthärdligare för många husägare runt om i landet. Detta har också återspeglats i aktiekurserna. Företag som säljer pooler och tillbehör till dessa har sett sin kurs stiga. Ett exempel är Gullberg & Jansson, som säljer produkter relaterade till säkerhet, värme och vattenrening för poolägare. De goda tiderna för dessa produkter återspeglas i rekommendationer om att välja denna aktie, bl.a.

Ett pooltak är också ett av flera sätt att sänka poolens energiförbrukning. Fler tips på detta område finns i den.