Köpa is till drinkarna är väldigt viktigt

Köpa is

Har du också varit med om att du har planerat att servera väldigt goda drinkar? Du kanske har planerat en fest och tänkt på både den goda maten och servera väldigt goda drinkar till maten?
När det sedan är dags att servera drinkarna, kommer du på att du glömt isen som ska till drinkarna. Vad gör man då? Finns det någon isjour som man kan ringa? Mig veterligen finns det inte det.

Var får du tag i krossat is?

Vart ska man vända sig till för att få is till sina drinkar? Allt beror ju på var man bor. Är det så att du bor i Stockholm, finns det flera olika partyfirmor som erbjuder is till fester. Det är inte så lätt att få ett enda isblock ifall man känner att man skulle kunna frysa sitt eget is. Att få isen i små kuber räcker ju inte till så många. Det innebär att man är tvungen att skaffa sig en ny frys bara för festen, och det är ju inte heller hållbart.
Så det bästa är ju att beställa is som kommer färdigt som krossat is, till exempel. Ska du exempelvis ha isen i en ishink, blir det inte mycket is som ryms i en hink, om de kommer i kuber. Det är då som du behöver krossat is.

Googla ”köpa is Stockholm”

Beställer du krossat is från en beställare, se då till så att du får isen levererad precis innan festen, om du inte har en tillräckligt stor frys för att förvara isen.
Hur ska du hitta en firma som levererar is?
Du kan till exempel alltid fråga vänner och bekanta om de känner till någon som levererar is. Får du inget svar där, kan du alltid googla, till exempel: “köpa is Stockholm” och se vad Google föreslår åt dig. Bor du inte i Stockholm, kan du i stället googla: “köpa is Västerås” eller byta ut Västerås, med den ort där du bor. Lycka till med drinkarna till middagen!