Hemstädning Stockholm

Hemstädning Stockholm

Blir du trött bara av tanken på att städa hemmet efter en lång arbetsdag? Då kan du boka hemstädning av oss på Städnivå. Vi utför hemstädning i Stockholm under alla vardagar. På så sätt kan du komma hem till en ren och fräsch bostad.

Vi städar din bostad noggrant, försiktigt och effektivt. Genom att använda miljövänliga städprodukter lämnar vi en så liten påverkan på miljön och din bostad som möjligt. 

Fördelar med att ha hemstädning

Det finns riktigt många fördelar med att ta hjälp med städningen. För visst är det skönare att komma hem och lägga upp fötterna på soffbordet än att släpa fram dammsugaren? Dessutom sparar du värdefull tid som du kan lägga på annat.

Hemstädning blir mer och mer populärt då du inte bara kan använda RUT-avdrag (läs mer nedan) utan det underlättar även vardagen. SVT Nyheter skriver om nya boenden där hyresgästerna slipper städning då det ingår hemstädning, något som vi tror att alla skulle glädjas åt. Läs mer om här.

Billigare hemstädning med RUT-avdraget

Aldrig tidigare har det varit varken trendigare eller enklare att boka hemstädning. Du kan få vår städservice extra billigt tack vare RUT-avdraget och dessutom får du tid över att tillbringa tillsammans med vänner och familj. RUT-avdraget kan spara dig upp till 50 % av vår arbetskostnad. 

Rutavdraget fördubblas och kan även användas retroaktivt. Aftonbladet har tagit fram en artikel om denna fråga och skriver om de nya reglerna här.