Lite om oss

Lena i Showrummet, Offside AB

Offside är ett grossistföretag som drivs av mej, Lena Lindholm, med hjälp av min familj. Jag har en bakgrund som florist med mycket erfarenhet i blomsteraffär från år 1989 då jag som 16-åring fick börja extraknäcka i min mors blomsterbutik, har sedan dess provat på att ha egen butik, varit butikschef och varit anställd på flera orter och butiker. År 2008 vågade jag på att prova göra gesällprovet och innehar sedan dess gesällbrev som florist. Ännu klappar hjärtat varmt för konstnärsyrket och jag hoppar gärna in och hjälper till vid högsäsonger i butiker i min närhet. Oftast har jag det lugnare när ni butiker har mer att göra.

Företaget startade med försäljning av smidesprodukter 1995, vilket fortfarande utgör en stor del av vårt sortiment. Allt eftersom företaget vuxit har vi utökat sortimentet med flera produktgrupper. Vi plockar ut godbitarna från många olika tillverkare och leverantörer, för att hitta nya produkter som passar in i den tidlösa och trendiga helhet vi vill skapa! Vi vänder oss till blomster-, inrednings- , möbel-,och gårdsbutiker m.fl.

Sedan jag tog över Offside har vi med Annie och Maria på Rakel Design AB ett mycket gott samarbete och vi jobbar med Rakel Rask produkter tillsammans. Vi samarbetar med våra nyhetsbrev som skickas ut till alla våra kunder gemensamt, önskar man ej nyhetsbrev så är det lätt att avskriva sig från det.

Ni kan träffa oss på Formexmässan både vår och höst i monter C07:33 Ni är varmt välkomna in och vila benen en stund och få något varmt eller kallt att dricka

Formex Offside AB

Här ska ni kunna hitta inspiration och idéer som kan kombineras på många olika sätt.
Vår målsättning är ett personligt engagemang där Du som kund alltid står i centrum. Och något som gör oss glada är ert engangemang och önskemål om produkter att ta in i lagret.
Vi finns i Grängesberg, och Ni som önskar är välkomna att besöka vårt fina och inspirerande showroom!

Nu har vi även en buss jag brukar åka runt i och visa upp våra fina saker. Jag gör butiksbeök ca 2 ggr/år och åker i området i och runt Dalarna, Värmland, Örebro, Västerås

I våra nyhetsbrev står vilka orter jag planerar att besöka den närmaste tiden.

Meddela gärna om du vill få ett besök av mej så försöker jag planera in ett besök till dej.Varmt välkomna till vår webshop!
Lena med familj