Här kommer ni få aktuell information och kunna läsa våra nyhetsbrev:

Formexmässan i Augusti: 

Vi håller som bäst på att planera mässan, nyheter beställs, hemsidan uppdateras, kampanjer planeras och montern planeras så vi på bästa möjliga vis kan visa upp alla nyheter för er.

Redan nu finns det höstnyheter i showrummet att komma och titta på, men på hemsidan visas dom först när mässan börjar.

Vi kommer i juli att börja packa ner vårt showrum och då kommer showrummet tyvärr vara tomt, vi välkomnar besökare till oss igen i september när vi packat upp allt det fina igen.

Bild från tidigare mässa:

Uthyrning av Lena:

Eftersom vi är ett litet grossistföretag och jag, Lena, är utbildad florist så hyr jag ut mej till blomsterbutiker för att hjälpa till där under högtider, semestertider och vid behov. Just i dagsläget så är jag uthyrd varje onsdag och till examen, studenten och under semesterveckorna 26, 27 och 28. Under denna tid kommer vi ändå att svara i telefon, skicka beställningar och jobba på som vanligt - kan dock inte svara när jag hjälper kunder i butiken, utan ringer upp vid första bästa tillfälle. Och jag svarar på mejl efter butikstider.

Beställningar packar vi morgon eller kväll så inte ni kunder blir lidande av detta.

Brudbukett Saras floristverkstad  

  

Semestertider för oss:

Under våran semester vecka 29, 30 och kanske början av 31 kommer vi svara i telefon, mejl som vanligt men skickning av beställningar kommer att ta lite längre tid än vanligt då vi kommer att åka ut med vår husvagn och bara njuta av sommar och ledighet.

 

Klicka på nyhetsbreven här nedan för att kunna läsa dom:

Nyhetsbrev 2018-06-04

Nyhetsbrev från Rakel Rask 2018-05-30

Nyhetsbrev 2018-04-06

Nyhetsbrev 2018-03-18

Nyhetsbrev 2018-03-15

Nyhetsbrev-2018-01-18

Nyhetsbrev 2018-01-07